Tips en links

Hieronder vind je onze tips en links.
Scrol naar beneden dan zie je alles.

Check vooraf beschikbaarheid accomodatie

Tips en links KLM

Check vooraf beschikbaarheid accomodatie

TUI

 

Service en eerlijkheid voor een goede prijs

Bon4rent Car Rental

Informatie Overheid Curaçao

 

 

Hier vind je alle informatie rondom Covid-19 van de Overheid van Curaçao

download

NaarCuracao.com biedt allerlei informatie over Curacao waar je écht wat aan hebt. Je vindt hier leuke activiteiten en mogelijkheden voor een heerlijke vakantie!

Hato-airport-curacao-luchthaven-curacao

Sinaya Wolfert
Fotografie Projecten  -  Freelance Opdrachten

Voorverkoop van het nieuwe fotoboek "Ser'i Otrobanda" is gestart.
Bekijk de sneakpreview en bestel dit prachtige fotoboek over één van de levendigste wijken van Willemstad op Curaçao!

Ga je naar het buitenland voor vakantie, studeren of werken? Dan wil je daar natuurlijk ook graag mobiel internetten, sms’en en bellen. Maar kan dat met het abonnement dat je eerder in Nederland hebt afgesloten? En hoe doe je dat veilig, zonder een onverwacht torenhoge rekening? In dit artikel geven we handige tips & tricks om je verblijf in het buitenland zo goed mogelijk voor te bereiden.

Tips en links zijn handig om je vakantie nog aangenamer te maken. Het begint al bij het plannen en voorbereiden van je vakantie. Daarbij zijn tickets natuurlijk belangrijk. Hier vind je belangrijke aanbieders van tickets naar Curaçao.

Eenmaal op het eiland is een tweede belangrijke vraag waar je een huurauto kan huren. Want zonder een huurauto kom je niet ver op het eiland en mis je een hoop. Hier vind je dus ook aanbieders van goede en betrouwbare huurauto's.

Heb je naast je verblijf dit allemaal geregeld dan ga je je oriënteren op de activiteiten tijdens het verblijf. Dit zijn talrijke mogelijkheden. Wil je lekker lui op het strand liggen dan zijn er veel mogelijkheden. Wil je iets sportiefs gaan doen dan kan dat ook. In de natuur of op en in het water. Maar ook in de stad zijn er mogelijkheden om te wandelen en nieuwe dingen te ontdekken.

Hier vind je een mix van aanbieders van allerlei activiteiten maar ook tips em bijvoorbeeld lekker uit eten te gaan.

Wij streven ernaar om deze pagina up-to-date te houden en staan open voor nieuwe tips en links. Deze kun je via het Contactformulier naar ons toezenden.