Super vakantie

Eigenlijk zou ik bijna niet willen schrijven hoe geweldig het was, puur om te zorgen dat als ik graag terug wil, dat er ook ruimte is voor ons. Maar goed, toch zal ik delen dat er voor mij geen betere plek is: Roel en Alja zijn hartelijk, warm, denken in mogelijkheden en bieden een heerlijk appartement. Ik vind het woord huisje beter aansluiten bij wat we beleefd hebben. Er is namelijk alles aanwezig om goed te kunnen toeven. Wij houden van koken en alles wat koken aangenaam maakt is voor handen. Er zijn zitjes in de tuin, bij je huisje, bij het mooie zwembad of een loungeplek om lekker te chillen. Het is intiem en toch is er voldoende privacy. Ik geloof niet dat wij het ergens waar we in een appartement vakantie willen vieren, het nog zo naar ons zin zal zijn als hier. Wij gaan terug!!! Lisbeth en Esther.

woensdag 06 april 2016