Prijswinnaars bekend

Prijswinnaars bekend

Wij wilden belangstellenden betrekken bij de naamgeving van onze bungalows. De respons was overweldigend en maken nu de prijswinnaars bekend.

De afgelopen maanden zijn heel veel namen binnengekomen. Originele, grappige, mooie en soms gevoelige namen. Wij zijn erg blij met deze belangstelling en het feit dat veel mensen ons blijven volgen!

Voor ons was het een moeilijke taak om uit al die namen uiteindelijk twee winnaars te selecteren.

De winnende namen zijn;

L’alegria   (Alegria)

en

Barbulèt

De eerste betekent “Vrolijkheid” en deze naam kennen wij toe aan ons appartement C. Wij zullen de naam in het Papiaments gaan gebruiken, de naam tussen de haakjes. Charisa Schouten is de gelukkige winnaar en gaf een mooie motivatie voor deze naam die niet alleen bij ons past, maar ook bij appartement C.

De tweede naam betekent “Vlinder” en kennen wij toe aan appartement B. Deze naam past het best bij dit appartement omdat rond de porch veel bloemen aanwezig zijn die heel veel vlinders aantrekken.

Annet van der Wal is hier de gelukkige prijswinnaar.

De prijswinnaars krijgen de prijs toegezonden en betreft voor ieder een korting coupon die recht geeft op één week (7 nachten) huurvrij voor één van onze twee appartementen naar keuze en geldig voor een verblijf van 2 personen. Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Beiden van harte gefeliciteerd!!

Geschreven: 26 oktober 2014