Onze bungalows hebben hun namen

Onze bungalows hebben hun namen

Met trots melden wij dat onze bungalows hun namen hebben. Bungalow B Barbulèt, dat vlinder in het Papiaments betekent. Bungalow C Alegria, dat vrolijkheid betekent.

Enkele weken geleden zochten wij bij de noordkust tussen vliegveld Hato en Playa Kanoa, speciaal naar drijfhout. Dat avontuur is beschreven in de weblog van 23 februari jongstleden.

Van één van die stukken hout schilderde Gladys van Gladys Art ( https://www.facebook.com/gladysartcuracao?fref=ts ) de twee naambordjes voor onze bungalows.

Noot van de redactie: Gladys Art is nog wel zichtbaar op Facebook (bovenstaande link), maar Gladys schildert niet meer. Gladys is begonnen aan een nieuwe carriëre. Zij is nu professioneel fotograaf en drone-artist. Dus maakt zij nu foto en video reportages voor zowel particulieren als voor bedrijven. Uiteraard lees je meer over haarzelf en haar repartages op de website Dreamstudio Curaçao.

Onze bungalows hebben hun namen Onze bungalows hebben hun namen

Dat het resultaat erg mooi is, is duidelijk. Naar eigen inzicht zijn de bordjes in een prachtige basiskleur geschilderd. De namen zijn met verschillende lettertypes aangebracht. Uiteraard ontbreken de vlinder(s) en een vrolijk visje niet. We zijn erg trots op wat Gladys heeft gemaakt. De bordjes hangen inmiddels op hun plek naast de openslaande deuren van de bungalows.

Binnenkort verversen wij de bestaande foto’s op de website. Houdt onze weblog in de gaten.

Geschreven : 8 maart 2015