Faciliteiten

Wat vind ik in de accommodatie aan faciliteiten?

Bungalow Barbulèt

Royaal en van alle gemakken voorzien.

Ruim en voorzien van voldoende faciliteiten

Bungalow Alegria

Knus en van alle gemakken voorzien.

Knus en gezellig

Gastenkamer

Prima als extra slaapkamer met royale badkamer.

Royale slaapkamer met voldoende faciliteiten

Comfort hebben wij hoog in het vaandel staan. De faciliteiten die wij onze gasten bieden moeten goed en volledig zijn.

Onze vakanties werden ook altijd langs deze lat gemeten. Als wij ergens verbleven dan moesten de bedden goed zijn, als er een keuken was dan moest het keukengerei compleet en bruikbaar zijn. Daar ontbrak het nog wel eens aan.

Naar onze maatstaven moet je een onbezorgde vakantie kunnen beleven zonder ergernissen over een slecht bed of een bot mes.
Ook de omgeving speelt daarbij een belangrijke rol. De ligging van Appartementen BlouBlou Curaçao is uniek te noemen: naast een groot natuurgebied, op loopafstand van de stranden en in 15 autominuten ben je in hartje Willemstad.

Ons streven is dan ook de kwaliteit hoog te houden. De schoonmaak en het onderhoud doen wij in eigen beheer. Daarom zijn wij in staat problemen te voorkomen en vroegtijdig oplossingen te bieden als dat nodig is.

Ons streven is dus duidelijk bij Appartementen BlouBlou Curaçao: goede bedden om lekker op uit te rusten en in de bungalows of gastenkamer alle faciliteiten voorhanden om een zo aangenaam mogelijke vakantie te beleven.

Je vindt het allemaal hier in een unieke setting bij Appartementen BlouBlou Curaçao!