Glady van Dream Studio Curaçao

Even voorstellen : Gladys van Dream Studio Curaçao

Gladys van Schaijk is eigenaresse van Dream Studio Curaçao.

Als je van plan bent naar dit mooie eiland te komen, en je hebt ideeën over de invulling van je vakantie, denk dan ook eens aan een fotoshoot. Bijzondere momenten, of intieme fasen in je leven. Dit kun je allemaal op een professionele en unieke wijze vast laten leggen door Gladys van Schaijk.

Gladys heeft creativiteit hoog in het vaandel staan. Jaren geleden beschilderde ze houten panelen in Curaçaose stijl. Heel verfijnd en kleurrijk. Voorbeelden zijn te zien bij BlouBlou. Onze bungalows hebben ieder hun eigen unieke naambordje. Een jaar of vier geleden is zij in de wereld van de fotografie gerold. Zij heeft zich nu ontwikkeld tot een professioneel fotografe. Naast het maken van foto’s heeft zij zich ook gespecialiseerd in het maken van filmbeelden via een drone.

Gladys van Dream Studio Curaçao
Kortom, Gladys is inmiddels een allround fotografe.

Als je op het eiland bent en je wilt jezelf of een dierbare verrassen met mooie foto’s, dan ben je bij Gladys aan het goede adres!
Wij vroegen aan Gladys een stukje te schrijven over haar ervaringen met de fotografie. Lees hieronder één van de vele bijzondere ervaringen die zij had;

Elle van Rijn

Dream Studio Curaçao Elle van Rijn

Ik kende haar eerlijk gezegd niet.
We hadden een afspraak om foto's te schieten voor het tijdschrift Flair.
Tijdens die afspraak klikte het meteen!
We spraken gelijk 3 fotoshoot dagen af samen met haar zoon en dochter.

Wat een lieve vrouw. Ik kwam thuis met dit verhaal en natuurlijk kenden mijn ouders haar wel. Ze is schrijfster en actrice, en oprecht geïnteresseerd in je. En dat zie je natuurlijk in de foto's terug.
Het waren 3 hele mooie dagen waarin we een kleine eiland tour hebben gedaan.
Eerlijk gezegd kan ik niet wachten tot ik mijn foto's voor het eerst in een tijdschrift zie. In het 10e nummer van de Flair van dit jaar. Spannend!

Later is ze nog een keer terug op vakantie geweest en hebben we samen quad gereden en zijn gezellig uit eten geweest, en hebben we ook spelletjes gedaan.
Ze is ook nog op de koffie geweest en heeft haar boek “De Crèche”, die ik inmiddels in mijn bezit had, gesigneerd.

Het blijft bijzonder om mensen te fotograferen die je normaal alleen op tv ziet.
Wat ik met dit verhaal probeer te beschrijven is dat ik een fijn contact met mijn klanten heel erg waardeer. En nee, dat is niet alleen met bekende mensen. 😉

Zo heb ik nog steeds contact met mijn aller eerste bruidspaar. Geloof me, de foto's van toen wil je zeker niet vergelijken met nu, hahaha! Maar zijn nog steeds een dierbare herinnering.

Ik vind het fijn om een goed contact met mijn klant(en) te hebben, je gaat dat terug zien in de foto's. Als er een klik is dan voelt het fijner om voor een camera te staan. En eerlijk gezegd schiet ik dan de momenten vaak dat je het niet eens door hebt.

Ik hoop jullie graag te ontmoeten en voor mijn lens te krijgen wanneer jullie op Curaçao verblijven of misschien te gast zijn bij BlouBlou op Curaçao.
De onderwerpen die ik in opdracht fotografeer zijn talrijk en kijk voor de verschillende fotoshoots eens op mijn website of de social-media kanalen.

Wellicht tot ziens!

Gladys

Geschreven : 2 februari 2021