Eerste week op naar Kranshi

Eerste week op Curaçao

Onze eerste week hier op Curaçao is een drukke week geworden. De immigratiedienst en het gemeentehuis (Kranshi) hebben wij vele uren van binnen mogen bekijken. Maar......., we zijn nu officieel inwoner!

Ook zijn we met de makelaar op inspectieronde geweest en zijn wij daarna nogmaals langs gegaan om wat nieuwe foto's te maken, met toestemming van de huidige eigenaresse.

Het ziet er mooi uit en hebben veel zin om aan de slag te gaan. Ook is met de aannemer een afspraak gemaakt om volgende week de details van het zwembad door te nemen.

De koop staat in de 2e week gepland en het transport staat op de rol. Wel een raar idee dat wij straks de nieuwe eigenaren zullen zijn. Maar, we hebben er zin aan!

Wij verblijven nu bij vrienden in één van hun appartementen en van daar uit worden alle zaken geregeld. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor wat ontspanning.
De container met onze spullen is ook onderweg en wordt over anderhalve week verwacht.
Bij het inpakken van de spullen is al rekening gehouden met onze eigen huisraad en de spullen voor de verhuur. Alles voor de verhuur hebben wij in Nederland ingekocht.

Straks, als de container is gearriveerd, zullen lijsten bepalen waar alle spullen naar toe moeten.
Dat zal nog wel even spannend worden.
Onze vrienden uit Nederland arriveren ook over enkele weken en zullen met het uitpakken meehelpen. Want hulp kun je in deze situatie wel gebruiken!

Geschreven : 30 augustus 2014

Eerste week op inspectieronde
Eerste week op Curaçao