Appartementen BlouBlou Curaçao

Onze accommodatie en prijzen vind je hieronder

Bungalow Barbulèt

De ruimste bungalow is Barbulèt met een woonoppervlak van 71 m².

Bungalow Barbulèt

Bungalow Alegria

Iets kleiner dan Barbulèt is Alegria. Met een woonoppervlak van 63 m² tóch royaal.

Bungalow Alegria

Gastenkamer

Boek onze Gastenkamer als extra slaapkamer in combinatie met één of beide bungalows.

Gastenkamer entree

De bouw van het complex vond plaats in 1996. De eerste eigenaar was bevriend met een architect uit Sint Maarten. Die kreeg opdracht het complex te ontwerpen. Onze accommodatie is dus onder architectuur gebouwd. De bouwstijl zie je veel terug op de Bovenwindse Eilanden. Omdat deze eilanden in de orkaangordel liggen valt één kenmerk op voor deze bouwstijl: de "zwevende" daken. Door dit open karakter ervaar je ruimte en verkoeling. Zowel bungalow Barbulèt als bungalow Alegria zijn zo gebouwd. De derde bungalow is ons woonhuis. Hier bevindt zich ook de Gastenkamer.
Wat natuurlijk ook bepalend is voor het verkoelende karakter zijn de 25 cm dikke muren, de shutters die open kunnen en tot slot natuurlijk de heerlijke oostpassaat.

Dit open karakter zie je niet terug in de slaapkamers en badkamers. Deze hebben een normaal plafond omdat alle slaapkamers voorzien zijn van een airco.
Omdat vogels en andere ongewenste diersoorten niet binnen mogen komen zijn er tussen de muren en het dak roosters geplaatst. Wel zo prettig!

Op het grote privéterrein met een prachtige tropische tuin heb je ook de beschikking over een parkeerplaats dat met een automatisch hek is afgesloten van de buitenwereld.
De stranden van Jan Thiel zijn op loopafstand dus ben je zo op één van de populairste stranden van Curaçao.

Kom en ervaar dit alles in bungalow Barbulèt of bungalow Alegria of onze Gastenkamer, want dat maakt je vakantie tot een onvergetelijke!